Om Twenty Nine Twenty

Butikken henvender sig til den modebeviste kunde, som ønsker at købe designervarer til fantastiske priser.
"Alle mennesker er interesseret i at gøre et godt fund".

Om butikken

TWENTY NINE TWENTY åbnede April 2013 på Trunnevangen 2, en sidevej til Jægersborg Allé i Charlottenlund. Ambitionen var at tage secondhand shopping til et nyt niveau, hvor man ikke behøver at give afkald på den gode købsoplevelse – selvom det er genbrug. Butikken er stilfuld og eksklusiv med specieldesignet interiør, for at give den unikke, hyggelige og personlige stemning.

Ideen til TWENTY NINE TWENTY opstod, da ejer Jannie Weis for år tilbage boede i San Francisco. Dengang var luksusgenbrug et ukendt fænomen i Danmark, men derovre nød hun at gå på opdagelse i vintage-butikkerne og finde de ekstraordinære sager samt at komme af med egne ting. Sidenhen er genbrugsbutikker af alle slags, skudt op som padehatte, men ingen i samme ånd og med hendes ambitioner. Oplevelsen skal være en skattejagt i skønne omgivelser – et univers hvor flere sanser bliver tilgodeset og ikke mindst betjeningen er personlig, vedkommende og professionel.
 
Samtidig med at den fysiske butik åbnede, oprettede vi også TWENTY NINE TWENTY på Instagram og startede vores Facebook side, som løbende bliver opdateret med et udpluk af vores nye varer, så du kan følge med på farten. Smagsprøverne giver dig mulighed for at komme forbi butikken og prøve når du ser noget af interesse for dig eller børnene.

Følg vores opdateringer på Instagram og Facebook.

Om Jannie

TWENTY NINE TWENTY er startet af Jannie Weis og er en realiseret drøm, som har været længe undervejs. Allerede for mange år siden - nyuddannet fra pels og modehuset Birger Christensen, blev Jannie forelsket i hele vintage/secondhand kulturen som bosat i USA. Sidenhen, tilbage i Danmark, arbejde hun i mange år som administrationschef for Nordisk Film og efterfølgende som stylist og Personal Shopper på div. magasiner samt en årrække for Magasin, hvor hun stylede og hjalp både mænd og kvinder samt sågar børn med at sammensætte deres garderober.

“Som stylist og Personal Shopper har jeg klædt alle mulige spændende mennesker på – lige fra Nik & Jay til Dronningens veninder. Min baggrund er selvfølgelig en stor styrke for butikken. Både i forhold til min måde at selektere tøjet, der kommer ind, men også i form af min kompetente rådgivning om påklædning efter kropsfacon, farver o.s.v.”

Jannie udfører stadig private stylingopgaver, wardrobe cleanouts og boligstyling ved siden af butikken (læs mere under: PERSONAL SHOPPING).

Du kan kontakte Jannie på mail@twentyninetwenty.dk