Brands

Billie Blush
Bonpoint
Bonton

Burberry
Chloé
Diesel
Dsquared2
Eddie Penn
Finger in the nose
Givenchy

Hartford
Karl Lagerfeld
Kenzo
LaLa Berlin
Les Coyotes de Paris
Little Marc Jacobs
Marcelo Burlon
Marie Chantal

Moncler

Paul & Joe little
Ralph Lauren

Scotch R´belle/ N´shrunk
Soft Gallery
Sonia Rykiel Kids
Stella Mccartney Kids
Stone Island

Zadig & Voltaire

Mini vintage

MINI VINTAGE er TWENTY NINE TWENTY´s børnedel. Vi sælger tøj samt tilbehør til børn – drenge og piger i alderen 2-16 år.

MINI VINTAGE fører et pænt udvalg af internationale og danske mærkevarer til børn og unge (se BRANDS). Endvidere kan vi til tider have fint børneudstyr.

I MINI VINTAGE kan du sælge ud af dine børns garderober og selv købe eksklusivt børnetøj. Her kan du finde den fine lille fest- eller sommerkjole, flyverdragten, den fede designersweater og alle de eksklusive mærker til en helt anden pris – som oftest en tredjedel af nyprisen.

Hvis du ønsker at indlevere til TWENTY NINE TWENTY MINI VINTAGE, skal tøjet være i super god stand, uden fnuller, pletter, huller etc. og gerne nyt og ubrugt – klar til at blive hængt op i butikken. Sko skal være stort set ubrugte. Vi har fokus på højprofilerede børnemærker, som ved aflevering skal følge sæsonen. For mere information og betingelser – se afsnittet om INDLEVERING.

Vi modtager ikke babytøj, strømper, strømpebukser, nattøj og undertøj.

Som i voksenafdelingen er vores målsætning at give kunderne en god købsoplevelse og den bedst mulige service. Butikkens ejer; stylist Jannie Weis har stylet børn til fotooptagelser og modeshows og lægger vægt på, at du som kunde kan få en kompetent betjening.