Brands

Abercrombie & Fitch
Bonpoint
Bonton

Burberry
Chloé
Christina Rohde
Diesel
Eddie Penn
Finger in the nose
Galluci

Joe Black
Little Marc Jacobs
Marie Chantal
Moncler
Nolita
Paul & Joe little
Paul Smith
Pom d´api

RAER
Ralph Lauren
Replay & sons
Scotch N´shrunk
Scotch R´belle
Soft Gallery
Sonia Rykiel
Stella McCartney Kids

Mini vintage

MINI VINTAGE er TWENTY NINE TWENTY´s børnedel. Vi sælger tøj samt tilbehør til børn – drenge og piger i alderen 2-10 år.

MINI VINTAGE fører et pænt udvalg af internationale og danske mærkevarer til babyer, børn og unge (se BRANDS). Endvidere kan vi til tider have børneudstyr, som er ubrugt eller som nyt.

I MINI VINTAGE kan du sælge ud af dine børns garderober og selv købe eksklusivt børnetøj. Her kan du finde den fine lille fest- eller sommerkjole, flyverdragten, de ekstra sutsko, den fede designersweater og alle de eksklusive mærker til en helt anden pris – som oftest en tredjedel af nyprisen.

Hvis du ønsker at indlevere til TWENTY NINE TWENTY MINI VINTAGE, skal tøjet være i super god stand, uden fnuller, pletter, huller etc. og gerne nyt og ubrugt – klar til at blive hængt op i butikken. Vi har fokus på højprofilerede børnemærker, som ved aflevering skal følge sæsonen. For mere information og betingelser – se afsnittet om INDLEVERING.

Vi modtager ikke strømper, strømpebukser og undertøj.

Som i voksenafdelingen er vores målsætning at give kunderne en god købsoplevelse og den bedst mulige service. Butikkens ejer; stylist Jannie Weis har stylet børn til fotooptagelser og modeshows og lægger vægt på, at du som kunde kan få en kompetent betjening.